Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Na veletrhu Aqua-therm Praha bude vystavovat více než 250 firem

aquatherm

Na letošním ročníku veletrhu Aqua-therm Praha se chystá vystavovat více než 250 firem. Brány letňanského výstaviště budou pro návštěvníky otevřeny od 23. do 27. listopadu.

REKLAMA
Návštěvníci na výstavišti budou moci shlédnout nejnovější modely kotlů, tepelných čerpadel, solárních panelů či klimatizace. Letošního ročníku se účastní více jak 250 firem, mezi kterými jsou značky jako ABB, Atmos, Baxi heating, Buderus, Dakon, Hoval, Junkers, Protherm, Regulus nebo Weishaupt. Účast leaderů trhu tak podle pořadatelské agentury Progres Partners potvrzuje, že Aqua-therm Praha je jedinou veletržní akcí v oboru technického zařízení budov, která má jasně vyprofilovanou nomenklaturu a dokáže tak přitáhnout firmy, jež jinde chybí nebo se účastní jen s omezenou expozicí.

 

Veletrh letos také nabídne zajímavá témata v rámci doprovodného programu. Vedle diskuse kolem chystaných směrnic EU o požadavcích na energetickou náročnosti budov, bude Státní fond životního prostředí radit, jak získat dotace a odborný server Tzb-info.cz zase jak regenerovat bytové domy, až dotační program vyschne. Zajímavé téma chystá na sobotu 27. listopadu firma E.ON. Vedle přednášek o nových produktech EKO Energie, Benefit bude prezentovat výsledky tzv. EKO Summer Tour, což byl test srovnání vozu Mercedes Benz na pohon diesel a stejného modelu na pohon CNG. Ve své expozici pak představí Mercedes – Benz třídy B s pohonem na zemní plyn s plnicí stanicí na CNG od Motoru Jikov.

17. ročník veletrhu Aqua-therm Praha se na letňanském výstavišti uskuteční od 23. do 27. listopadu 2010. Otevírací doba je 10 - 18 hodin, 27. listopadu pak 10 - 16 hodin. Denní vstupné činí 80 Kč.

zdroj: MEDIAFAX

REKLAMA