Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Ceny energií

Pražské domácnosti si v příštím roce připlatí za elektřinu o 2,7 procenta více

elektricke_napeti

Pražská energetika, která zásobuje elektřinou hlavní město, zdraží od ledna elektřinu. Energetická společnost v úterý informovala, že domácnosti v metropoli, které elektřinou netopí ani nehřejí vodu, zaplatí o 2,7 procenta více než letos.

Číst dál...

Cena tepla a teplé vody v Milevsku vzroste o šest procent

teplo_radiator

Cena tepla a teplé vody v Milevsku na Písecku vzroste od ledna 2012 průměrně o šest procent. Agenturu Mediafax o tom v úterý informoval starosta Zdeněk Herout (ODS).

Číst dál...

PRŮZKUM: Cena elektřiny je už tradičně tím nejsilnějším důvodem pro nespokojenost

penize_rozpocetPodle průzkumu agentury Factum Invenio s názvem Veřejnost a elektřina 2011 je tím nejsilnějším důvodem pro nespokojenost už tradičně cena elektrické energie. Agentura o tom informovala v úterý.

Číst dál...

E.ON mění ceny elektřiny pro příští rok, průměrně vzrostou o 0,1 procenta

elektricke_napetiSpolečnost E.ON mění ceny elektřiny pro příští rok, oproti letošku elektřina průměrně zdraží o 0,1 procenta. Společnost však ve čtvrtek uvedla, že domácnosti přesto ušetří.

Číst dál...

Poslanci sladili podporu pro obnovitelné zdroje, kontroverzní přílepek neprošel

snemovnaPři závěrečném čtení odsouhlasili poslanci novelu zákona o podporovaných zdrojích energie, směřuje nyní do Senátu. Přílepek, který by umožňoval zábory zemědělské půdy z půdního fondu bez poplatků pro developery, poslanci neodsouhlasili.

Číst dál...

REKLAMA