Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Lifestyle

Představitelé vodáren dnes za přítomnosti primátora Města Hradec Králové zahájili stavbu Nadregionálního Smart krizového centra

V budově úpravny vody v areálu společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové, a.s. teď po dobu několika měsíců bude vznikat dispečink, který využije moderní smart technologie. V nově vznikajícím centru bude umístěno vodárenské řídící středisko, které bude dohlížet na běžný provoz vodárenské infrastruktury. Nadstavbou tohoto projektu je však i další nadregionální využití.

Číst dál...

Petr Veselý z Pražských vodovodů a kanalizací převzal od primátorky hl. m. Prahy cenu Křesadlo

Petr Veselý byl jedním z deseti dobrovolníků, který převzal cenu Křesadlo z rukou pražské primátorky Adriany Krnáčové a Tomáše Töpfera, patrona této „Ceny pro obyčejné lidi, kteří dělají neobyčejné věci“ ve středu 4. dubna v Rezidenci primátora hl. M. Prahy. Cenu Křesadlo předává každoročně od roku 2001 HESTIA – Centrum pro dobrovolnictví, z.ú., pod záštitou pražských primátorů

Číst dál...

PVK loni odhalily černé odběry za dva milióny korun

penize rozpocet

Dva milióny korun nafakturovaly Pražské vodovody a kanalizace v loňském roce zákazníkům za nelegální odběry pitné vody a černou produkci odpadních vod. V sumě jsou zahrnuté i náklady na přešetření, způsobené škody a sankce ve výši čtvrt miliónu korun.

Číst dál...

Ve shybce pod Čechovým mostem se skrývalo šest tun nečistot

voda

Šest tun nečistot včetně tuků museli odstranit pracovníci Pražských vodovodů a kanalizací při čištění shybky pod Čechovým mostem.

Číst dál...

E.ON spustil největší bateriové úložiště v České republice

baterie mydlovary E.ON ikona egtv

Energetická společnost E.ON Česká republika uvedla v Mydlovarech na Českobudějovicku do zkušebního provozu velkokapacitní systém pro ukládání energie. S kapacitou až 1,75 MWh jde o největší zařízení svého druhu u nás. Celková investice dosáhla výše 24 milionů korun. Zařízení formou řešení na klíč dodala společnost Siemens.

Číst dál...

REKLAMA