Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Lifestyle

KOMENTÁŘ: Kdy nám zakážou žít?

nafta cisterna ikona freeimages

Německá Spolková rada přijala rezoluci, která vyzývá k zákazu prodeje všech automobilů se spalovacím pohonem od roku 2030. Na pozadí migrační vlny, válečných konfliktů a utrpení milionů lidí na řadě míst světa jde o další důkaz, v jaké bublině žije minimálně část západních elit.

Číst dál...

Brabec zřejmě couvá s antifosilním zákonem

uhli tezba ikona freeimagescom

Ve vládě i u poslanců zřejmě narazí antifosilní zákon omezující výrobu elektřiny z hnědého uhlí. Návrh Ministerstva životního prostředí totiž sklízí kritiku politiků i firem.

Číst dál...

VIDEO: Antifosilní zákon zatím v nedohlednu

uhli tezba ikona freeimagescom

Antifosilní zákon je součástí programového prohlášení české koaliční vlády. Proto se toto téma opakovaně vrací na její jednání, a to zhruba vždy po šesti měsících. Zatím bez konečného výsledku.

Číst dál...

EurActiv představuje nejvlivnější osobnosti české energetiky. Její první dámou je Lenka Kovačovská

temelin12

Portál EurActiv.cz koncem září za účasti významných osobností české energetiky představil seznam #EurActory40. Seznamu nejvlivnějších osobností dominují zástupci průmyslové a neziskové lobby. Drtivou většinu tvoří muži, prvenství však patří ženě – náměstkyni ministra průmyslu Lence Kovačovské.

Číst dál...

Cvičení v areálu jaderné elektrárny prověřilo čtyři desítky hasičů

cviceni hasicu JE DUKOVANY

Přes 40 hasičů a 17 hasičských aut přijelo v pondělí ráno se zapnutými majáky do Jaderné elektrárny Dukovany na součinnostní cvičení.

Číst dál...

REKLAMA