Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Přihlaste se do Salonu dřevostaveb 2011

salon_drevostaveb
Architekti a architektonická studia mohou po roce opět přihlásit své realizace k účasti na výstavě Salon dřevostaveb 2011. Šestý ročník největší české přehlídky architektury dřevostaveb se uskuteční v termínu od 3. do 6. března 2011 jako doprovodný program veletrhu Dřevostavby 2011.

Vyzýváme k účasti na přehlídce všechny architekty a architektonická studia, jež v poslední době (nejlépe v roce 2010) dokončili realizaci jakéhokoliv typu stavby s použitím dřeva. V Salonu vždy rádi uvítáme všechny stavební druhy.

Salon dřevostaveb je nesoutěžní přehlídka nejlepší české architektury s použitím dřeva. Cílem Salonu zůstává zviditelňovat kvalitní realizace a poutavou formou široké laické i odborné veřejnosti ukázat cestu dřevěné architektury, která je odpovědná k životnímu prostředí a zároveň nerezignuje na kvalitu architektury a designu. Pro architekty je Salon ideální příležitostí pro zviditelnění jejich práce a zároveň možností ke srovnání s „výsledky“ dalších kolegů.

REKLAMA

Kromě výše uvedené výstavy v rámci veletrhu Dřevostavby 2011 se dřevostavby ze Salonu objeví také v Ročence dřevostaveb 2010 a ve zbytku roku bude výstava k vidění také v galeriích architektury či na odborných konferencích. V březnu se na Salonu kromě výstavy se uskuteční také blok přednášek českých i zahraničních architektů.

Pro účast na Salonu dřevostaveb 2011 zašlete náhled jedné či více Vašich staveb (fotografie realizace a základní výkresy) na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..">Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Uzávěrka přihlášek je 10. 12. 2010.

Více informací o projektu najdete na www.salondrevostaveb.cz

REKLAMA