Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Rekonstrukce

Na Vysočině se objevili nepoctiví prodejci oken

vymena_okenStále více lidí z Vysočiny se v posledních týdnech setkalo s nekalými praktikami některých obchodníků s okny. Ty jim dodají levná okna do jejich stavby, ale když chtějí zákazníci okna seřídit nebo upravit, musí si lidé připlatit vysoké částky. I tak mnozí zákazníci nemusí mít nakonec okna seřízená a obrací se na jiné firmy. Ty se rozhodly na tyto prakticky nepostižitelné praktiky veřejně upozornit.

Číst dál...

V městských bytech Bohumína mění okna, kvalitu město ověřuje testy

vymena_okenV Bohumíně propukla naplno výměna oken v městských bytech za 80 milionů korun nazvaná Okna všem. Město kontroluje, jestli dodávaná okna splňují vše, co stavební firmy deklarovaly a náhodně je odváží ke kontrole, informovala v pátek mluvčí bohumínské radnice Lucie Balcarová.

Číst dál...

Strakonická nemocnice investuje přes 100 milionů do snížení energetické náročnosti budov

nemocnice_strakonice_ikona_600x200

Částku přes 100 milionů korun investuje nemocnice ve Strakonicích do projektu snížení energetické náročnosti a snížení emisí. Agentuře Mediafax to řekl ředitel Tomáš Fiala s tím, že půjde hlavně o zateplení několika objektů v areálu.

Číst dál...

Vsetínskou základní školu čeká rekonstrukce, zateplením ušetří miliony korun za energie

rekonstrukce
Vsetínská radnice už uzavřela s dodavatelem smlouvu o dílo v souvislosti s rekonstrukcí Základní školy Trávníky. Agentuře Mediafax to uvedla mluvčí vsetínské radnice Marie Šidlová s tím, že díky rekonstrukci se podaří ušetřit za energie miliony korun.

Číst dál...

Stavební veletrhy v Brně se opět zaměří na úspory energií

stavebni_veletrhy_brno
Stavební veletrhy, které se na brněnském výstavišti uskuteční příští rok na jaře, se opět zaměří na úspory energií. Jak Mediafax informovala marketingová manažerka veletrhu Jana Tyrichová, akce se i v novém roce uskuteční spolu s veletrhem nábytku Mobitex.

Číst dál...

REKLAMA