Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Teplárna získala mezinárodní D&B Top Rating

teplo radiator

Poprvé v historii českobudějovická teplárna získala mezinárodně uznávaný D&B Top Rating. Udělila jí ho analytická společnost Bisnode na základě respektované metodiky nadnárodní korporace Dun & Bradstreet. Ta disponuje databází 300 milionů firem a monitoruje na 30 tisíc globálních datových zdrojů. To z ní dělá světového lídra při poskytování kreditních a marketingových informací o podnikatelských subjektech.

REKLAMA

„Hodnocení TOP Rating je oceněním faktu, že jsme opakovaně držiteli AAA Rating a stále se pohybujeme na nejvyšším stupni škály hodnocení. Ocenění tedy znamená dlouhodobou stabilitu, důvěryhodnost a kredibilitu společnosti i jejího vedení. Městská firma tím získala registrační číslo v mezinárodní databázi spolehlivých a kvalitních společností,“ říká Tomáš Kollarczyk, místopředseda představenstva Teplárny České Budějovice.

Certifikát je uznávaný v řadě zemí a potvrzuje spolupracujícím obchodním partnerům minimální úroveň rizika. Slouží rovněž jako ochrana před možnými problémy s peněžními toky.

„Prestižní mezinárodní ocenění lze brát jako výzvu pro jeho udržení, závazek do budoucna. Je to signál zákazníkům a dalším partnerům o budování dlouhodobé důvěry a stabilních obchodních vztahů,“ dodal Tomáš Kollarczyk.

D&B Top Rating® mohou získat jen firmy, které si nejvyšší možné hodnocení rizikového faktoru D&B Ratingu udržely nepřetržitě nejméně 12 měsíců v řadě za sebou a nemají závazky déle než 30 dnů po lhůtě splatnosti.

 

REKLAMA