Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Do hornorakouského Welsu míří Veletrh úspor energií

solarni_energie_01
Ve dnech 2.– 6. března 2011 se bude v hornorakouském Welsu konat jeden z největších veletrhů úspor energií a zelené energie v Evropě – Veletrh úspor energií (Energiesparmesse).

Okolo 900 vystavovatelů  zde bude ve 21 veletržních halách prezentovat všechny trendy a novinky v oblasti stavebních materiálů a vytápění pro moderního stavitele. Mezi novinkami letošního veletrhu nalezneme nejnovější technologie v oblasti kotlů na biomasu, inovace solárních zařízení, oběhová čerpadla pro topné systémy s malou spotřebou energie, nástěnné kotle na pelety pro prostorově úspornou instalaci, peletové dopravní systémy, střešní okna s tepelně izolačním zasklením a rámy, zvláštní přehlídku energeticky úsporných chladniček, praček a televizorů s plochou obrazovkou a stavební trendy pasivních domů.

REKLAMA

Zatímco jsou první dva dny veletrhu určeny pro odbornou veřejnost, patří následující dny konání veletrhu, 4. – 6. března, široké veřejnosti. V rámci těchto dní vám Energy Centre České Budějovice nabízí možnost zúčastnit se jednodenních autobusových zájezdů na veletrh (pátek a sobota 4. a 5. 3.

2011), zakoupení zvýhodněných vstupenek a registraci  k bezplatné organizované prohlídce veletrhu v českém jazyce. Cena jednodenní zpáteční jízdenky na veletrh je 280,- Kč, cena vstupenky 190,- Kč. Bližší informace získáte na www.eccb.cz a na tel. čísle 387312580.

REKLAMA