Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

I letos se můžete zapojit do velké úklidové akce "Čistá Vysočina"

jarni_iklid_vysociny
V letošním roce je připraven už 3. ročník celokrajské aktivity zaměřené na jarní úklid Vysočiny. Prvních ročníků, které byly podpořeny z Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí v rámci projektu „Vysočina 21“, se účastnilo téměř 19 tisíc osob a sebralo se zhruba 90 tun odpadků.

HARMONOGRAM letošního úklidu kraje Vysočina:

  • Přihlášení bude probíhat od 1. 3. 2011. do 15. 3. 2011 prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách kraje Vysočina – www.kr-vysocina.cz nebo přímo na http://www.kr-vysocina.cz/prihlaska-cista-vysocina-2011/d-4032734/p1=8673
  • Zájemce vyplnění krátký dotazník, díky kterému budeme schopni zajistit lepší organizaci celé akce
  • Registrovaní účastníci obdrží zdarma pytle na odpadky (žluté na plasty a modré na ostatní komunální odpad)
  • Úklid probíhá v termínu 8. 4. 2011 - 15. 4. 2011
  • Odpadky se třídí a nechávají se v zavázaných pytlích vedle komunikací
  • Svoz sebraného odpadu zajistí u silnic II. a III. třídy zdarma Krajská správa a údržba silnic kraje Vysočina. V případě úklidu přímo v obcích je nutné zajistit svoz odpadu s místním obecní úřadem, s výjimkou obcí s neuvolněným starostou, kde budou po domluvě odpadky sváženy také zdarma KSÚS kraje Vysočina.

"Děkujeme všem, kteří se k nám připojí  a pomohou ke zkrášlení prostředí, ve kterém všichni společně žijeme," sdělila za odbor regionálního rozvoje Marta Vencovská.

REKLAMA
REKLAMA