Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Jaderná elektrárny Dukovany má svého půlmiliontého návštěvníka

dukovany ikona

Informační centrum Jaderné elektrárny Dukovany navštívil půlmiliontý návštěvník, kterým je studentka gymnázia Miriam Danielková ze Zhoře u Skutče a kromě certifikátu od skupiny ČEZ obdržela řadu překvapení. 

REKLAMA

Dnes v 11:30 přijeli na návštěvu Jaderné elektrárny studenti gymnázia z Vysokého Mýta. „Na první pohled to byla exkurze, jakých jsou před závěrem školního roku desítky, ale právě tato návštěva byla pro nás něčím výjimečná.“, řekl Petr Spilka, tiskový mluvčí.  Mezi jejími účastníky byl jeden, který jako 500 000. v pořadí vstoupil do informačního centra. Byla to právě Miriam Danielková, které zástupci elektrárny předali 3 denní poukaz na zapůjčení elektromobilu od skupiny ČEZ, poukazy na výletní plavbu lodí Horácko, Šiklův mlýn, Folkové prázdniny nebo trénink na přístrojích pro koncentraci mozku. S prázdnou neodešli ani ostatní studenti. 

Infocentrum v JE Dukovany je v provozu od 24. listopadu 1994 a v průměru ho ročně navštíví více než 26 tisíc návštěvníků. Počty návštěvníků jsou od samého počátku monitorovány, a proto lze s přesností určit toho půlmiliontého.


Jižní Čechy plné novinek a aktuálních informac

Praha a okolí plné novinek a aktuálních informací

Facebook energytv.cz

REKLAMA