Video

REKLAMA

Partnerské weby

LOGO_vysocina_chutna

Zdraví

Vodohospodáři dali k dispozici domovu pro seniory ochranné prostředky

KHP respiratory Luskova energyStovky respirátorů a jednorázových roušek poskytla ze svých zásob vodárenská společnost Královéhradecká provozní a.s. domovu pro seniory v Hradci Králové. Reagovala tak na hrozící nedostatek ochranných pomůcek u pracovníků sociálních služeb, na který upozornila viceprezidentka Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR a ředitelka Domova U Biřičky v Hradci Králové Daniela Lusková. 

Číst dál...

Jaderná elektrárny Dukovany má svého půlmiliontého návštěvníka

dukovany ikona

Informační centrum Jaderné elektrárny Dukovany navštívil půlmiliontý návštěvník, kterým je studentka gymnázia Miriam Danielková ze Zhoře u Skutče a kromě certifikátu od skupiny ČEZ obdržela řadu překvapení. 

Číst dál...

Doba dovolených svádí k přejídání

grilovani_V období prázdnin se nevyhneme zahradnímu grilování a  spoustě dalších oslav, ale pozor, ať si je zbytečně nezkazíte pobytem v nemocnici. Přejídání v letním období, zakončené alkoholem, končívá v mnoha případech neradostně – trávicími potížemi, které se mohou projevovat u každého trochu jinak.Jednoho pálí žáha, druhý trpí společensky degradujícím říháním nebo nadýmáním. Člověk je prostě v tomto směru nepoučitelný.

Číst dál...

REKLAMA